doen en op pad

Bloesems

Elk jaar is het weer genieten. Bij de start van de lente zie je een voor een de bomen tot bloei komen. Dit jaar valt het me nog meer op dan andere jaren. Misschien komt dat omdat we meer thuis moeten blijven en dat als ik een wandeling maak ik overal bloesems zie. In mijn eigen tuin heb ik ook zo’n mooie boom staan. Het is een kersenboom. Ooit gekocht bij de Karwei. Van een klein boompje neemt hij serieuze vormen aan in onze tuin. En de kersen smaken heerlijk. Nu laten wij op dit moment een uitbouw aan ons huis bouwen en het is niet zeker of de boom kan blijven staan. Ik zou het zo jammer vinden, net als de vogels in de tuin. Maar ondertussen loop ik samen met Puck, onze labradoodle, lekker door de buurt om nog meer bloesems te spotten.

You Might Also Like

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter