doen en op pad

VINT. Amersfoort

Ben je op zoek naar het unieke vintage item, naar die speciale design kast uit de jaren 50, zoek je een bijzondere lamp of stoel of ben je op zoek naar andere vintage, design of industriële woonaccessoires dan moet je zeker een bezoek brengen aan VINT. Hier kijk je echt je ogen uit. Ze zitten in een oude loods aan de Nijverheidsweg-Noord 74 in Amersfoort en met een oppervlakte van bijna 1500 m2 zit er voor iedereen wel iets bij.

En ben je niet op zoek naar iets, dan heb je een geweldige middag. Wanneer je binnen komt in de loods lijkt het of je een stap terug in de tijd doet, het is bijna een soort museum. VINT. is geen standaard winkel. Maar liefst 19 ondernemers hebben een plek in de loods. Zij huren deze plek en mogen die naar eigen inzicht inrichten. Ben je een beginnende ondernemer dan kun je ook terecht bij VINT. Ze verhuren hier zogenaamde ‘displays. Op een tijdelijke plek in de loods mag je een aantal van je artikelen verkopen.

Je kan VINT. hier volgens op Facebook en Instagram.

You Might Also Like

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter