eten en drinken

pompoencake

Vandaag is het zondag. De zondag begin ik vaak met een rondje rennen over de hei. Het is een gewoonte die ik al heel lang heb. Heerlijk. Later op de dag mag ik graag met een pot thee, wat tijdschriftjes of een netflix-serie op de bank hangen. Omdat ik al jaren zoveel mogelijk suikervrij probeer te eten, bak ik eens in de zoveel tijd een lekkere suikervrij cake of taart. Het grootste deel vries ik in, zodat ik op een zondag zoals deze altijd iets lekkers bij de thee heb. Deze pompoencake bakte ik alweer even geleden. Maar leg hem even onder de grill en je hebt een heerlijk plakje cake.

Het recept is van Myrthe van simplify your life. Haar website staat vol met lekkere recepten. Maar daarnaast is het een hele lieve vrouw die mij al meer dan een jaar helpt met haar adviezen om mijn hormonen in balans te krijgen. En dat werkt!

De theepot kocht ik trouwens bij de dames van SamSam. Een tweedehands winkel bij mij om de hoek. Nog een van de weinige kringloopwinkels in Hilversum waar je echt kan snuisteren en niet alles op kleur en vorm bij elkaar staat.

You Might Also Like

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter