eten en drinken

Wafels

Ik eet mijn wafels altijd suiker- en glutenvrij. Maar mijn zoon heeft ze liever iets zoeter. Deze wafels gemaakt met Skyr zijn echt super lekker volgens hem. Het recept heb ik van Hendrika Bolhuis. Ze heeft nog veel meer lekkere recepten op haar blog staan.

Wat heb je nodig?

300 gram bloem
2 theelepels bakpoeder
1 theelepel poedersuiker
½ theelepel zout
4 dl skyr vanille
4 eieren
1 dl ongezoete amandelmelk
75 gram gesmolten boter/margarine (of vloeibare margarine)

Doe de bloem, bakpoeder, vanillepoeder en zout samen in een schaal. Smelt de boter daarna voorzichtig in een pannetje. Voeg de skyr, eieren en melk toe aan de droge producten en mix tot een glad deeg. Voeg de gesmolten boter hier ook aan toe. Laat ondertussen het wafelijzer warm worden. Je hebt genoeg beslag voor ongeveer 10 wafels.

You Might Also Like

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter