doen en op pad

thuis in Hilversum: Hilversum wandelt

Ik woon met heel veel plezier in Hilversum. Een fijne plek, niet te groot en niet te klein en het ligt midden in de natuur. In deze natuur is het heerlijk wandelen. Regelmatig maak ik een rondje en ik ken Hilversum inmiddels ook heel goed.

Een week geleden zag ik een erg leuk initiatief voorbij komen: Hilversum-wandelt. De leukste en lekkerste wandelroutes in en rondom Hilversum, waarbij je lokale ondernemers ondersteunt. Soren en Marloes zijn de bedenkers hiervan. In verschillende steden zagen zij mooie wandelroutes voorbij komen, waarbij lokale horeca wordt ondersteund. Een erg leuk idee voor Hilversum vonden zij. En dat vind ik ook!

Op dit moment is de eerste route ontwikkelt. De route is 10 kilometer lang. Onderweg krijg je vragen en opdrachten mee. Op vertoon van je route kan je onderweg bij aangesloten horeca leuke deals scoren. De route kost 5 euro. In de toekomst wordt dit uitgebreid met nog meer nieuwe routes en samenwerkingen met andere Hilversumse ondernemers.

Meer informatie: hilversum-wandelt.nl of op hun instagramaccount @hilversum_wandelt.

You Might Also Like

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter