doen en op pad

ons boshuisje werd studio Bosk

Ik denk inmiddels al meer dan 10 jaar geleden, kocht mij vader een zomerhuisje in Gaasterland. Echt op een fantastische plek, aan de rand van een bos, op een tiental minuten van het IJsselmeer. Het huisje was oud, zo niet het interieur nog ouder, maar de sfeer was er erg fijn. Toen mijn vader 3 jaar geleden overleed, wilden mijn broer en ik het huisje graag in de familie houden. Door omstandigheden kon dit niet. En het boshuisje, zoals wij deze noemde, moest in de verkoop. Erg jammer….

Begin dit jaar, keek ik naar vakantiehuisjes in de omgeving van Oudemirdum. En hoe leuk was het dat ik op de website van natuurhuisje ons oude boshuisje vond. Niet meer te herkennen van binnen, maar van de buitenkant was het echt ons boshuisje. Ik appte mijn broertje en die zei, “zullen we even een paar nachtjes gaan logeren?” En zo gebeurde het dat wij afgelopen weekend in studio Bosk verbleven.

Ik moet zeggen dat ze het echt prachtig hebben verbouwd. En helemaal passend in de bosrijke omgeving. Toch was het wel even slikken om terug te zijn. Want hoe graag hadden wij het nog zelf willen hebben. Maar het voelde heel vertrouwd om er weer te zijn. Mooi om te zien was dat het vogelhuisje dat mijn vader had gemaakt nog in de tuin stond. Complimenten voor de nieuwe eigenaren en mocht je hier ook eens willen logeren, dan kan je hier boeken.

You Might Also Like

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter