Over mijn thuisgevoel

Welkom op de website van mijn thuisgevoel, het online magazine over ayurveda en nog zo veel meer. Hier delen we informatie met jou over hoe je jezelf beter kunt leren begrijpen, om zo te ontdekken wat goed is voor jouw gezondheid. Wat maakt jou gelukkig en in balans. En dat is makkelijker dan je denkt.  

In de ayurveda gaan we er namelijk vanuit dat ieder mens uniek is en dat iedereen iets anders nodig heeft om in balans te blijven. Door te luisteren en te kijken naar de signalen van jouw lichaam en op tijd bij te sturen, kan iedereen in balans komen en blijven. Soms al met een hele kleine aanpassing in je voedings- of leefstijlpatroon.

Ayurveda en meer

Bij mijn thuisgevoel kijken we altijd naar het geheel. Dit noemen je ook wel de holistische kijk. Je kijkt niet alleen naar het probleem zelf, maar naar alle aspecten die hiermee te maken hebben. Je kijkt naar zowel het fysieke, mentale, spirituele als emotionele stuk van het probleem. Daarmee bedoelen we dat je lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Daarom schrijven we niet alleen over ayurveda, maar over ook over de dingen die hier mee samenhangen.

Met eenvoudige tips weer in balans

Met alle informatie in dit online magazine willen we jou graag op weg te helpen om hier meer inzicht in te krijgen. We hopen je te inspireren met praktische en eenvoudig toepasbare tips om in kleine stapjes weer meer in balans te komen en te blijven. Hier krijg je handvaten en adviezen die echt bij jou passen. Zodat je mag zijn wie je bent.

Mijn thuisgevoel
Vaak kun je met kleine aanpassingen al grote veranderingen merken. En wij hopen dat jij, met alle informatie en adviezen, je nog meer thuis voelt in jouw geest, lijf en leven. Heb je een vraag, mail ons dan op: info@mijnthuisgevoel.nl.

Door te luisteren en te kijken naar de signalen van je lichaam, kan je met eenvoudige en makkelijke adviezen en tips gezonder en gelukkig leven. Vaak kun je met kleine aanpassingen al grote veranderingen merken.