Samenwerken

Wil jij samenwerken met mijn thuisgevoel – ayurveda en meer? Dat vinden we leuk. We zijn altijd op zoek naar verbindingen om zo onze lezers met eenvoudige en makkelijke adviezen en relevante producten nóg meer te inspireren. Voorwaarde is wel dat ze passen bij het concept van mijn thuisgevoel. Omdat we het belangrijk vinden dat ze aansluiten bij het publiek waar we voor schrijven.

Samenwerken kan op verschillende manieren.
Neem contact met ons op om jouw idee te bespreken.

Voorbeelden

  • Gesponsorde artikelen rondom een product of behandeling
  • Kortings- of weggeefacties
  • Persoonlijk interview
  • Promotie via de nieuwsbrief of social media van een product of behandeling

Mijn thuisgevoel is pas net van start (april 2022) en het bereik van het online magazine moet nog stijgen. Dat doet mijn thuisgevoel door maandelijks een nieuwsbrief te versturen en te communiceren via Instagram (bijna 1100 volgers) en Facebook (201 volgers). Op mijn thuisgevoel vind je artikelen over onder andere: ayurveda, voeding, leefstijl, yoga, slow-living, leven volgens de verschillende cyclussen, recepten, persoonlijke groei, ontspanning, slaap, holistische leefwijzes en geneeswijzen en in verbinding komen met je zelf.

Samenwerken met mijn thuisgevoel? Stuur een mailtje naar: info@mijnthuisgevoel.nl.

Schrijven voor mijn thuisgevoel?

Ben jij een deskundige op het gebied van ayurveda, voeding, leefstijl, yoga, persoonlijke groei, ontspanning, slaap of een
andere holistische leef- of geneeswijze? En lijkt het je leuk om mee te werken aan mijn thuisgevoel – ayurveda en meer?
Laten we dan eens online of in het echt eens een kop thee met elkaar drinken.