Disclaimer

Informatie website

Mijn thuisgevoel – ayurveda en meer heeft als doel om altijd juiste en actuele informatie te plaatsen op deze website. Dit doen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, maar mijn thuisgevoel – ayurveda en meer kan niet in staan voor volledigheid, juistheid en actualiteit van de informatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Medisch advies

De informatie op de website van mijn thuisgevoel -ayurveda en meer is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies, diagnose of behandelingen door professionals of zorginstellingen. Overleg altijd eerst met een arts of een gekwalificeerde zorgverlener als je een medische aandoening hebt of twijfelt of een bepaald dieet, advies of gezondheidsprogramma iets voor jou is. Mijn thuisgevoel – ayurveda en meer adviseert altijd om op tijd professionele zorg in te schakelen en dit nooit uit te stellen.

De informatie op deze website is algemene informatie en niet specifiek gericht op één individueel persoon of  één specifieke medische situatie. Dit betekent dat bezoekers aan deze informatie geen diagnostische of therapeutische waarde kunnen hechten voor de eigen medische situatie of die van anderen.  Heb je acute medische en psychische klachten of psychische problemen of verergeren je klachten neem dan altijd direct contact op met je huisarts.

Mijn thuisgevoel – ayurveda en meer geeft nooit via de mail, adviezen die bedoeld zijn als vervanging van professioneel medisch advies.

De website van mijn thuisgevoel – ayurveda en meer bevat hyperlinks naar websites van anderen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en wij aanvaarden ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de website van derden.

Mail

Mijn thuisgevoel – ayurveda en meer kan niet garanderen dat e-mails die aan mijn thuisgevoel – ayurveda en meer worden verzonden (tijdig) worden ontvangen of beantwoord, omdat mijn thuisgevoel – ayurveda en meer tijdige ontvangst van e-mails niet kan garanderen. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met mijn thuisgevoel – ayurveda en meer te mailen, accepteert u dit risico.

Alle teksten, foto’s, afbeeldingen en ideeën op mijn thuisgevoel – ayurveda en meer zijn van mijn thuisgevoel. Wil je foto’s of teksten van mijn thuisgevoel gebruiken, laat dit dan weten via info@mijnthuisgevoel.nl. Maak altijd een link naar mijn website. Kopieer mijn ideeën niet voor commercieel gebruik.

Wanneer wij materiaal gebruiken van anderen, dan vragen wij hier altijd toestemming voor en vermelden de naam van de maker. Wanneer wij een product hebben gekregen of het product is gesponsord, dan wordt dit door ons altijd in het artikel vermeld.

Vragen

Heb je een vraag hierover, stuur dan een mailtje naar info@mijnthuisgevoel.nl.